Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

53-годишен е задържан за наркотици в село Пиперков чифлик

53-годишен е задържан от кюстендилски полицаи вчера за притежание на наркотични вещества.  При извършената проверка служителите установили, ...53-годишен е задържан от кюстендилски полицаи вчера за притежание на наркотични вещества.  При извършената проверка служителите установили, че превозва 131 грама канабис и 29 г MMC CRISTAL METH. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Проверката на л.а. „Фоксваген“, управляван от 53-годишния, е извършена в района на с. Пиперков чифлик. Последвали са процесуално-следствени действия в жилище, обитавано от него в Кюстендил, иззети са оттам документи, 6 монети с нумизматична стойност, 38 таблети Didsepam teva. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments