Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Животни унищожиха посеви в местността "Модро поле" край село Скриняно

Вчера в РУ Кюстендил е постъпил сигнал за унищожени посеви в местността „Модро поле“       в землището на с. Скриняно, сигналът е постъпил о...Вчера в РУ Кюстендил е постъпил сигнал за унищожени посеви в местността „Модро поле“       в землището на с. Скриняно, сигналът е постъпил от стопанисващия имота, засят и покълнала пшеница. При извършения оглед на място – около 200 дка, където е имало множество следи от чифтокопитни. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments