Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Установен е крадецът, откраднал хидравлично масло от склад в село Крайници

Вчера служители на РУ Дупница са установили извършителя на кражба на хидравлично масло от склад в с. Крайници. 42-годишният извършител е от ...Вчера служители на РУ Дупница са установили извършителя на кражба на хидравлично масло от склад в с. Крайници. 42-годишният извършител е от селото, известен е на полицията с противозаконни деяния, задържан е с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, работата по образуваното досъдебно производство продължава, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments