Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Горя пекарна в Дупница

Вчера екипи на РСПБЗН са оказали техническа помощ по отстраняването на паднали дървета и ламарина от покрив на жилищна сграда в резултат на ...Вчера екипи на РСПБЗН са оказали техническа помощ по отстраняването на паднали дървета и ламарина от покрив на жилищна сграда в резултат на силния вятър. Гасили са 5 пожара, един от тях е нанесъл щети. Малко преди 15.30 ч е постъпил сигналът в РСПБЗН – Дупница, че гори пекарна вграда. 2 екипа са гасили, унищожени са фритюрници, професионални печки, вентилация, машина за кашкавал, хладилна витрина, втасалник. Опушени са 100 кв. м стени. Екипите са спасили от унищожение сградата и помещение за клиенти. Причина за възникването на пожара е късо съединение.

Снимката е с илюстративна цел!
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments