Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Повредени са 4 гуми на лек автомобил в Кюстендил

Вчера в РУ Кюстендил са  заявени повреждане на чужда собственост и кражба от къща. В Кюстендил са повредени са 4 гуми на л.а. „Фолксваген“, ...Вчера в РУ Кюстендил са  заявени повреждане на чужда собственост и кражба от къща. В Кюстендил са повредени са 4 гуми на л.а. „Фолксваген“, който е бил на паркинг на ул. „Цар Освободител“ , в с. Слокощица е извършена кражба на пари, проникването е осъществено чрез взлом. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, образувани са досъдебни производства по случаите, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments