Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Какви мебели подхождат най-добре на една индустриална къща?

Както при цветовете, повечето мебели също могат да намерят своето място в къща с индустриален дух. Във всеки случай   заложете на груби и пр...

Както при цветовете, повечето мебели също могат да намерят своето място в къща с индустриален дух. Във всеки случай  заложете на груби и прости материали като голо дърво или метал. Централна холна маса, която всъщност е голяма дървена дъска? Защо не? Можете също да извлечете много от него, като използвате повторно палети, за да ги превърнете в изискани и оригинални мебели.

Индустриалът е стил, който се подхранва от почти всеки тип мебели. Наистина е трудно да се отървете от всичко, с което сте живели дълго време, освен че трябва да поемете големи разходи за подновяването му. Ако досега къщата ви е имала армейски стил , скандинавски мебели или декорация в стил бохо шик и искате да станете индустриални, не се отървавайте от мебелите! Тази нова визия идеално ще побере старите ви вещи.

Вземете стари мебели и оставете ръждясалата и оголена атмосфера да нахлуе в дома ви. И не само това! Потърсете ретро елементи, които му дават плюс, като пишеща машина или стари телефони.

 Заложете на открити и добре осветени пространства

 Имайте предвид, че индустриалната декорация има голяма полза от доброто осветление . Съществен елемент от старите фабрики са огромните им прозорци с метални детайли, които осветяват работниците по време на тяхната работа. Следователно е необходимо да има добър вход на светлина, за да се пресъздаде тази среда.

Освен това, точно като архитектурата, структурата също трябва да бъде гола. Индустриалният стил печели много точки в добре отворени къщи с почти никакви разделения между стаите. Следователно това е идеален вид за таванско помещение.

Почувствайте се като художник благодарение на индустриалната декорация

 Видяхте ли колко просто и евтино е да получите къща, в която да се влюбите? С индустриалния стил ще постигнем идеалния баланс между функционалност, топлина и елегантност с много малко. Това е най-реалният вид, с почти никакво прикриване. Разголете дома си и разкрийте вътрешната му красота!   

No comments