Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Младежи с кнаабис бяха задържани в Кюстендил

Кюстендилски криминалисти са задържали в края на миналата седмица двама млади мъже – на 18 и 19 г., за притежание на наркотично вещество. Пр...Кюстендилски криминалисти са задържали в края на миналата седмица двама млади мъже – на 18 и 19 г., за притежание на наркотично вещество. При проведените специализирани мероприятия за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, са иззети  2 ел. везни, 26 сгъвки канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в края на миналата седмица в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество – 17-годишен е опитал да осуети полицейска проверка, изхвърлил е до себе си опаковка канабис, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Задържан е с полицейска заповед, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments