Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отново пияни и дрогирани шофьори на МПС

4 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол или наркотично вещест...4 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол или наркотично вещество -  18-годишен водач, управлявал след употреба на наркотици, е установен в Кюстендил, 34-годишен водач е установен от дупнишки полицаи на ГП Е 79, управлявал е след употреба на наркотици, 61-годишен дупничанин е бил зад волана с 1.24 промила алкохол в издишания въздух, а 48-годишен водач е установен в Дупница да управлява с 3.20 промила алкохол в издишания въздух. Тестовете са направени с техническо средство, 48-годишният е дал кръв за изследване. Водачите са задържани с полицейска заповед.  За случаите е уведомена прокуратурата. Досъдебно производство е образувано в РУ Дупница за управление на МПС с изтекъл срок на валидност на временни рег. Табели. Водачът е задържан с полицейска заповед, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments