Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Шофьор блъсна кон на пътя край село Дяково

Снощи малко преди полунощ е възникнало пътно произшествие между л.а. „Шкода“ – фирмена собственост, и кон, движещ се по ГП Е79/след разклона...Снощи малко преди полунощ е възникнало пътно произшествие между л.а. „Шкода“ – фирмена собственост, и кон, движещ се по ГП Е79/след разклона за с. Дяково/. Нанесени са сериозни щети на автомобила, животното е убито на място. Екипи на РУ Дупница са обезопасили пътния участък, пристигналият служител на Общината не е открил чип за установяване на собственика. От РУ Дупница е изпратено писмо до БАБХ  и Община Дупница за предприемане на действия по компетентност.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments