Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Довършване на апартамент в нова сграда

Довършване на апартамент в нова сграда Висококачественото довършване на апартамент в нова сграда преди няколко години и днес са две напълн...



Довършване на апартамент в нова сграда

Висококачественото довършване на апартамент в нова сграда преди няколко години и днес са две напълно различни неща. И това, което днес беше норма, не говори в полза на професионализма на довършителите и в резултат на това вкуса на собствениците на жилища. Ако наистина искате да направите ремонт на апартамент, който ще ви зарадва много години, тогава първо трябва да се свържете с надеждна компания. 


Добре дошли в студиото за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” София. Повече от 10 години ние се развиваме бързо, като през това време сформирахме екип от висококвалифицирани специалисти. Можете да сте сигурни, че нашите модерни ремонти в София ще ви зарадват с безупречно качество. И всички те са не само стилни, но и невероятно функционални. В крайна сметка ние никога не използваме шаблони. Всяка нова декорация на апартамент в София е индивидуално проектирана за собствениците на жилища. Така че е напълно съобразен с неговите интереси и начин на живот.

Завършване на апартамент в нова сграда в София

 

Ясно е, че е невъзможно да се изброи точният списък на произведенията и цените, универсални във всички случаи. В крайна сметка разработчиците дават апартаменти на купувачи на различни етапи на готовност. И докато някои трябва да ремонтират апартамент от нулата до ключ, други се нуждаят само от козметичен ремонт. Но, между другото, вторият вариант е много по-рядко срещан.


Тъй като козметичните ремонти включват подмяна на довършителни покрития без преустройство и подмяна на комуникации. Но на практика често трябва да добавите контакти за удобство, след което да инсталирате климатична система. И, разбира се, това вече предполага по-сериозни интервенции. Тъй като дори кабелите, минаващи в кабелните канали покрай первазите, в момента не се считат за признак на добре свършена работа. 


Абсолютно всичко излишно, свързано с инженерни мрежи или крепежни елементи, трябва да бъде умело скрито от любопитни очи. И за това трябва да премахнете поне стените. Съответно само фин ремонт е малко вероятно да помогне да се вземат предвид всички желания. В идеалния случай искате да разработите проект за интериорен дизайн и да направите най-доброто за вас покритие на наличните квадратни метри.

Защо ви е нужен проект за интериорен дизайн на апартамент 

Някои собственици погрешно смятат, че това е допълнителна опция. Тоест определено е невъзможно да се говори за задължително разработване на дизайнерски проект. В крайни случаи ще бъде по-красиво, отколкото ако изберете материали, декор и мебели в хода на работа. Но това абсолютно не е вярно. И не всичко опира до красота.



Дизайнерският проект на апартамент в нова сграда помага да се мисли за рационалното използване на всеки квадратен метър. И в същото време, разбира се, да се създаде идеален интериор по отношение на визуалното възприятие. Дизайнерите не просто го правят красиво, те създават комфорт и функционалност, които са абсолютно хармонични. 


Такъв интериор винаги изглежда модерен и актуален. Освен това всеки жител има свои собствени предпочитания, които са продиктувани от ежедневието, хобита. Така че нашите дизайнери знаят как да вземат предвид всичко това, когато организират пространството. Съответно, след като се съгласи с вас на етапа на разработване на проекта за всеки нюанс.

Каква е конкретната полза, ако поръчате проект за дизайн на апартамент в София

 

·         Спестяване на време . Опитен дизайнер ще се погрижи за избора на цветове и текстури на използваните материали и създаването на ниши за вграждане на мебели. Няма да ви се налага да губите време по-късно в обикаляне на магазини и мебелни магазини с тапет в едната ръка и плочка за цокъла в другата.

·         Лекота на изпълнение . Това означава, че проектът за проектиране на апартаменти включва разработването на пълен набор от строителни чертежи, диаграми, размери и отчети. Имайки го в ръка, повече или по-малко опитни довършители ще могат да реализират идеята на автора. Качеството на изпълнение и съответствието с 3D визуализацията, разбира се, зависят от тяхното ниво на професионализъм.

·         Фиксирана цена . Първоначално ще разберете колко точно ще ви струват довършителните работи. Факт е, че на този етап се извършва изборът на висококачествени материали и изчисляването на тяхното потребление.

·         Удобство . Можете да осигурите всичко, чак до изхода за гирляндната завеса, която окачвате на прозореца веднъж годишно за няколко седмици. И, разбира се, това се отнася и за всекидневния комфорт на живот. Например добра шумоизолация на вратите, разположението на пералнята и сушилнята, контакти за гладене на дрехи или осветление в близост до стола, където обичате да четете вечер.

·         Модерен стил . Опитните дизайнери знаят какво означава модерна класика. Но, повярвайте ми, не всички. И доста често виждаме сравнително пресни ремонти с напълно неподходящи дизайнерски решения. В крайна сметка модерният ремонт на апартамент от една страна позволява определени свободи, например смесване на стилове. Но от друга страна и най-малката грешка на дизайнера превръща всичко в лош вкус. И още нещо, като споменахме цокъла. Знаете ли например, че неговата форма и размер са не по-малко важни от цвета? Има остарели материали, авангардни и такива, които ще изглеждат стилни дълги години.

Какво може да бъде финото покритие на апартамент в нова сграда

 

1.    Индивидуално

2.    Качествено

3.    Модерно

Сега нека поговорим малко повече за всяка от характеристиките.

 

Индивидуално довършване на апартамент в нова сграда

 

Всеки клиент се нуждае от индивидуален подход, това е факт. Наистина, понякога е доста трудно да се интерпретират правилно желанията на клиента. Видяхте нещо и се опитвате да предадете информация, която предварително е разбираема за вас, но дали специалист ще ви разбере правилно? Това до голяма степен зависи от неговите професионални и дори лични качества. В „Ем Строй Ремонти” е сформиран отбор, където всеки поотделно и колективно работи за резултата. 



Имаме богат опит не само в извършването на работа (ремонти с всякаква сложност), но и в общуването с клиенти, които поставят на пръв поглед невъзможни задачи. Въпреки че всъщност няма невъзможни задачи, просто трябва да можете да адаптирате идеята към модерен висококачествен ремонт на апартамент. И ние знаем как да го направим и го правим за вас. 



„Ем Строй Ремонти” извършва всички довършителни и ремонтни дейности със собствени средства, а именно от високоспециализирани специалисти на пълен работен ден (бояджия, монтажник, плочкаджия, водопроводчик). В компанията работят най-добрите дизайнери на София, висококласни ремонтни специалисти, изпълнители и офис служители. Цената за ремонт е фиксирана за вас, при неспазване на сроковете се дължи неустойка по договора, а майсторът е във връзка с вас 24/7. 

 

Гаранцията за всички видове работа е до 5 години, към договора е задължително приложена подробна оценка, няма авансови плащания за работа, а за целевите разходи според оценката счетоводният отдел ви докладва ежеседмично.

 

Какво е висококачествено покритие на апартамент в нова сграда

 

Вече споменахме първия знак за качествен ремонт - скрити комуникации и крепежни елементи. Това важи за тръби, проводници и различни елементи за закрепване на довършителни материали и мебели. Какво друго?

·         Комфортен микроклимат. Това може да включва както шумоизолация от нежелани лица в квартала, така и запазване на топлината в помещението чрез висококачествени прозорци, врати и правилния им монтаж.

·         Идеално гладки стени, под, таван, прави ъгли. Не забравяйте, че лошо изравнените повърхности не могат да направят отлична инсталация на довършителни материали. Вероятно сте виждали как поради такива грешки в работата подрязването на плочките се извършва на поне една стена по различни начини. Но във всеки случай всички недостатъци значително развалят външния вид на апартамента с декорация.

·         Висококачествени материали, които не губят своите декоративни свойства и експлоатационни характеристики за дълго време. Освен това те трябва да бъдат възможно най-икономични и естествени по състав.

·         Модерен дизайн, който включва използването на определени текстури и тяхната компетентна комбинация. Говорим за това какво е подходящо и неподходящо да комбинирате, ако става въпрос за модерен интериор на апартамент.

Какво е модерно довършване

 

Липсата на кабели и други видими за окото комуникации характеризира не само качеството, но и модерния дизайн на апартаментите. В нашето портфолио за ремонт на нов дом няма да намерите остарелия формат, когато се смяташе за норма. 



Но в допълнение към всичко по-горе, модерният ремонт предполага и модерни оформления на апартаментите. В края на краищата завършването на стари жилища в София започва именно с демонтаж и преустройство. Малки стаи, една след друга по дълъг коридор, отдавна са потънали в миналото. Много по-удобно е да живеете в просторен и комфортно обзаведен апартамент и в стила, който харесвате.

 

Довършване на апартамент в нова сграда: цени

 

Много фирми за ремонт в София обещават антикризисни цени и провеждат промоции, но ние вярваме, че по въпросите на цената трябва да бъдете възможно най-честни. За да бъдем по-точни, ние извършваме ремонт на апартаменти, чиято цена започва от 500 лв на квадратен метър. И тъй като цената се състои от използваните материали и работата на специалистите, тогава спестяването на един или друг компонент означава да го направите в своя вреда. 



Но защо? Когато за вас, на разумна цена, апартамент в нова сграда може да бъде завършен качествено от „Ем Строй Ремонти”. Със сигурност все още имате въпроси, след като прочетете материала, попитайте ни, като изберете удобен начин за комуникация . Ние ще ви помогнем да станете собственик на интериора, за който отдавна сте мечтали. Обадете се на телефон 0896221099.

 

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments