Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

20-годишен младеж е задържан от кюстендилски полицаи вчера за притежание на наркотични вещества

20-годишен младеж е задържан от кюстендилски полицаи вчера за притежание на наркотични вещества. При извършената проверка у него е открита ц...20-годишен младеж е задържан от кюстендилски полицаи вчера за притежание на наркотични вещества. При извършената проверка у него е открита цигара/марихуана/, при последвалите процесуални действия в дома му в с. Раждавица са открити бяло прахообразно вещество и бучка  амфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments