Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

20-годишен е спипан с канабис и амфетамин в Кюстендил

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Кюстендил вчера за притежание на наркотични вещества – при осъществени процесуални действия ...

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Кюстендил вчера за притежание на наркотични вещества – при осъществени процесуални действия в жилище, обитавано от 20-годишен, криминалистите са открити и иззети опаковка канабис и опаковка амфетамин. В раницата на гостенката му/19 г./  е открит и 1 боеприпас. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. Двамата младежи са задържани с полицейска заповед. Уведомен е дежурен прокурор.

Кражба на 5100 м кабел от подстанция в Кюстендил е заявена вчера в РУ Кюстендил, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments