Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Пореден шофьор е спипан да управлява МПС след употреба на наркотици

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и притежание на ка...Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и притежание на канабис. Проверката на л.а. „Дачия“ е извършена в с. Шишковци, при направения тест на водача – 34-годишен местен жител, е установено, че управлява след употреба на наркотик. Последвали са процесуални действия в жилището му, открита е опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. 34-годишният е задържан с полицейска заповед, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments