Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

21-годишен открадна пет чифта маратонки от търговска верига в Кюстендил, установен е от полицията

Вчера служители на РУ Кюстендил са установили и задържали 21-годишен местен жител, който е извършил кражба на 5 чифта маратонки от търговски...Вчера служители на РУ Кюстендил са установили и задържали 21-годишен местен жител, който е извършил кражба на 5 чифта маратонки от търговски обект в града. Извършителят е установен няколко часа след заявяването на кражбата. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата. 

При друг случай, вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 2 килима, зимнина, печка на твърдо гориво от къща в с. Скриняно. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments