Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 момичета от Благоевград счупиха предно стъкло на лек автомобил в Кочериново

В края наминалата седмица кюстендилски полицаи са установили извършителя на кражба на 6 чифта спортни обувки от жилищен блок в кв. „Запад“ в...В края наминалата седмица кюстендилски полицаи са установили извършителя на кражба на 6 чифта спортни обувки от жилищен блок в кв. „Запад“ в града – 42-годишен жител на кв. „Изток“. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата. 

При друг сулчай, 2 момичета – на 16 и 17 г., от Благоевград са счупили предно панорамно стъкло на л.а. „Фиат“ в гр. Кочериново. Те са установени при предприети издирвателни действия след подадения сигнал в РУРила. Работата по случая продължава РУ Рила, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments