Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

42-годишен мъж от село Николичевци е спипан с канабис, незаконно притежавана пушка и боеприпаси

В края на миналата седмица криминалисти от РУ Кюстендил са установили и задържали 42-годишен мъж от с.Николичевци, за притежание на наркотич...В края на миналата седмица криминалисти от РУ Кюстендил са установили и задържали 42-годишен мъж от с.Николичевци, за притежание на наркотично вещество. От него при проверка на улица в селото е иззета опаковка канабис, последвали са процесуални действия от жилището му са иззети още опаковки с канабис и семена. Открити са и 2 боеприпаса и незаконно притежавана пушка. Количеството на канабиса е 12 грама. Видът му е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство  в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments