Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха бензинова резачка и инструменти от къща в село Слатино

В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявена кражба на бензинова резачка и инструменти от къща в с. Слатино;  в РУ Рила е заявена кражб...В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявена кражба на бензинова резачка и инструменти от къща в с. Слатино;  в РУ Рила е заявена кражба на музикална уредба, тонколони, ел. машина за рязане на дърва, инструменти от къща в с. Мурсалево. По случаите са  образувани  досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор. 2 лица, обявени за местно издирване, са открити от служители на РУ Кюстендил. Близките им са подали сигналите, че са напуснали домовети си. Предадени са на роднините им в добро състояние.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments