Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

7 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН, щети са нанесли 3 от тях

7 пожара са гасили в края на миналата седмица  екипи на РСПБЗН, щети са нанесли 3 от тях. Снощи при пожар в къща в Кюстендил е пострадал 59-...7 пожара са гасили в края на миналата седмица  екипи на РСПБЗН, щети са нанесли 3 от тях. Снощи при пожар в къща в Кюстендил е пострадал 59-годишен мъж, закаран е в здравно заведение за оказване на помощ. Пожарът е потушен от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил. Уннищожени са мебели и дограма, спасени са мебели и част от етажа на къщата. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил; Неправилно ползване на отоплителни уреди е причинило пожар в мазе на къща в Кюстендил, изгорели са дърва за огрев и маса, спасена от опожаряване е сградата; При пожар в старото училище в с. Горни Коритен са изгорели 150 кв. м покривна конструкция, пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил, причините за възникването му изяснява РУ Кюстендил, образувано е досъдебно производство.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments