Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

52-годишен пиян водач на л.а. „Ауди“ е задържан в Кюстенди

Снощи в Кюстендил е задържан 52-годишен водач на л.а. „Ауди“ за управление след употреба на алкохол. Служителите са извършили проверката на ...Снощи в Кюстендил е задържан 52-годишен водач на л.а. „Ауди“ за управление след употреба на алкохол. Служителите са извършили проверката на ул. „Гороцветна“. Тестът е направен с техническо средство, което е отчело резултат 2.47 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments