Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

6-ма души са пострадали при ПТП, възникнало в събота на пътя Кюстендил – София

6-ма души са пострадали при ПТП, възникнало в събота на пътя Кюстендил – София/в близост до отклонението за с. Коняво/.32-годишен водач на л...6-ма души са пострадали при ПТП, възникнало в събота на пътя Кюстендил – София/в близост до отклонението за с. Коняво/.32-годишен водач на л.а. „Форд“ е навлязъл в лентата за насрещно движение и челно се е ударил в л.а. „Опел“. Тестът за употреба на алкохол на водача на форда е отрицателен. Пътуващите във форда са по-леко пострадали.22-годишната водачка на опела е настанена в столична болница, останалите пострадали от произшествието са настанени в кюстендилската болница за лечение. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments