Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

32 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН – Кюстендил, 25 от тях са възникнали вчера и са причинени поради небрежност.

32 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН – Кюстендил, 25 от тях са възникнали вчера и са причинени поради небрежност. ...32 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН – Кюстендил, 25 от тях са възникнали вчера и са причинени поради небрежност. Гасенето им е било затроднено поради силния вятър, някои от пожарите са били в близост до горски масиви. Щети не са допуснати. 3 от пожарите са нанесли щети – 1500 бали слама са изгорели вчера при пожар в Кюстендил снощи, пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил, причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил, образувано е досъдебно производство; пожарът в къща в с. Гърляно в събота е причинен поради самозапалване, унищожени са 5 кв. м покривна конструкция, къщата е спасена. Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН Кюстендил; пожарът в л.а. „Рено“ е възникнал в Горна махала в Дупница и е причинен от късо съединение, унищожен е ел.кабел и врата, спасен е автомобила от екип на РСПБЗН – Дупница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments