Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Спасители от Дупница заминаха за бедстващите райони в Турция

Планинската спасителна служба в Дупница се включи в отряда, който късно снощи замина за бедстващите от земетресението в Турция райони, за да...Планинската спасителна служба в Дупница се включи в отряда, който късно снощи замина за бедстващите от земетресението в Турция райони, за да участва в акцията по откриване и спасяване на оцелели, съобщават от dennews.bg. Към екипа, организиран от БЧК се включи Иван Тушев с кучето Ектор. От България за бедстващата ни съседка замина отряд от общо 12 планински спасители и 5 спасителни кучета на път към засегнатите от земетресението райони. Планинските спасители от отряда в Дупница досега винаги са се включвали в издирвателни действия и спасителни акции. Последно Иван Тушев и Ектор участваха активно в издирването на изчезналия Сашко от Перник. Да пожелаем успех на нашите момчета!

Екипът на Кюстендил Нет пожелава успешни акции, както и безпроблемни спасителни действия!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments