Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Неизгасена цигара причини пожар, 66-годишен загина

При пожар в къща в Дупница е загинал 66-годишният обитател, пожарът е възникнал на 8 март, причинен е от незагасена цигара, унищожено е имущ...



При пожар в къща в Дупница е загинал 66-годишният обитател, пожарът е възникнал на 8 март, причинен е от незагасена цигара, унищожено е имущество. Трупът е открит от екипа на РСПБЗН, гасил пожара. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.Снощи служители на РУ Кюстендил са задържали с полицейска заповед 42-годишна местна жителка за хулиганство – в заведение в центъра на града се държала агресивно с други клиенти и персонала. Съставен й е акт по УБДХ.5 пожара са гасили екипи на РСПБЗ в областта, всички са причинени поради небрежност – в с. Коняво е пострадал 69-годишен мъж, докато опитвал да угаси огъня в сухи треви край овощна градина. Пострадалият е настанен в здравно заведение в столицата, без опасност за живота е. Изгорял е 1 дка овощна градина, противопожарният екип на РСПБЗН – Кюстендил, е спасил от опожаряване 10 дка овощна градина.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

No comments