Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 досъдебни производства са образувани през последните 2 денонощия в Кюстендилска област

През изминалите 2 денонощия на територията на Кюстендилска област са образувани 3 досъдебни производства, установен и задържан е обявен за м...



През изминалите 2 денонощия на територията на Кюстендилска област са образувани 3 досъдебни производства, установен и задържан е обявен за местно издирване кюстендилец, задържана е кюстендилка за хулиганска проява.

Криминалисти от РУ Кюстендил  при проведени оперативно издирвателни действия са установили и задържали 41-годишен подсъдим по наказателно дело от общ характер и обявен за местно издирване и с наложена мярка задържане под стража. Предаден е на ОЗ „Охрана“ за привеждането му в РС „Изпълнение на наказанията“, сектор „Арести“.

Досъдебно производство е образувано в РУ Кюстендил за причинено ПТП със значими материални щети – 48-годишна водачка на лек автомобил по непредпазливост е причинила ПТП, ударила се е в тухлена постройка в Кюстендил на ул. „Цар Освободител“  и е нанесла сериозни щети. Уведомена е прокуратурата.

В РУ Дупница е образувано досъдебно производство за повреждане на чужда собственост – надраскани са  заден капак и и задна дясна врата на л.а. БМВ, който е бил на паркинг на ул. „Пиротска“ в града. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments