Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

10 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица

10 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, 9 от тях са причинени поради небрежност и щети не са допуснати. Е...10 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, 9 от тях са причинени поради небрежност и щети не са допуснати. Единият от пожарите е възникнал в помощна постройка в кв. „Изток“ в Кюстендил вчера, постройката е унищожена, 1 т въглища, 2 куб м трина и 1 куб. м дърва. Спасени от опожаряване са 2 сгради. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments