Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията задържа двама съпричастни към кражба на меден проводник от подстанция в Кюстендил

След проведени оперативно издирвателни действия криминалисти от РУ Кюстендил са установили и задържали извършителите на кражба на меден пров...След проведени оперативно издирвателни действия криминалисти от РУ Кюстендил са установили и задържали извършителите на кражба на меден проводник на значима стойност от подстанция в Кюстендил. Двамата мъже са по 21 години, единият е от Кюстендил, а другият от Дупница. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, изяснява се съпричастността им и към други противозаконни деяния. Уведомена е проскуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments