Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията задържа лихвар от Дупница при специализирана акция

Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за упражняване на неразрешена финансова дейност/лихварство/. При проведени специализи...Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за упражняване на неразрешена финансова дейност/лихварство/. При проведени специализирани действия криминалисти от ОДМВР и РУ Дупница в имот в землището на с. Блатино са открити и иззети 2 МПС, моторна шейна, пари и документи. 45-годишният собственик е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомена прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments