Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Пореден пиян шофьор е спипан от полицаите в района на Сапарева баня

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол. Служителит...Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол. Служителите извършили проверката на л.а. БМВ в района на Сапарева баня, направеният тест на водача е отчел употреба на кокаин.Водачът е местен жител, 46-годишен, задържан е с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments