Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама мъже са задържани за притежание на наркотични вещества в Кюстендил и Дупница

37-годишен кюстендилец е задържан в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество. При извършената п...37-годишен кюстендилец е задържан в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество. При извършената проверка служителите са иззели от него опаковка хероин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо   полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор. 

35-годишен мъж е задържан от служители на РУ Дупница в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество. При извършената проверка в района на Сапарева баня от него е иззета опаковка кокаин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments