Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 бързи полицейски производства са образувани вчера за престъпления, свързани с наркотици

2 бързи полицейски производства са образувани вчера за престъпления, свързани с наркотици. Криминалисти от Кюстендил са задържали с полицейс...2 бързи полицейски производства са образувани вчера за престъпления, свързани с наркотици. Криминалисти от Кюстендил са задържали с полицейска заповед 41-годишен за притежание на хероин. Полицейските действия са осъществени в кв. „Изток“, а от него са иззети 2 станиолови опаковки с високорисковото наркотично вещество; дупнишките криминалисти са осъществили действията си в условията на неотложност в жилище в жк „Бистрица“, където са открити опаковка с амфетамин и опаковка с канабис. 46-годишният обитател на жилището е задържан с полицейска заповед. Видът на откритите и иззети наркотични вещества е установен с полеви наркотест. За случаите е уведомена прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments