Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН - Кюстендил– единият е нанесъл щети.

2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – единият е нанесъл щети. Пожарът в къща в с. Червен брег е причинен от неправилно ползване на нагр...2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – единият е нанесъл щети. Пожарът в къща в с. Червен брег е причинен от неправилно ползване на нагревателни уреди оставена без надзор храна върху котлон се е запалила, унищожена е покривна конструкция, бяла, черна и компютърна техника. Екипът от РСПБЗН Дупница е спасил от опожаряване къщата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments