Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

32-годишен мъж от Бобов дол е отправял заплахи за убийство към жена от Дупница

32-годишен мъж от Бобов дол е отправял заплахи за убийство към жена от Дупница, с която в отминал период са живели на семейни начала. При по...32-годишен мъж от Бобов дол е отправял заплахи за убийство към жена от Дупница, с която в отминал период са живели на семейни начала. При последвали полицейски действия от него е иззета и опаковка кокаин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. 32-годишният е задържан с полицейска заповед, досъдебно производство е образувано в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments