Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Благодарствено писмо от управителя на фирма „Саламандър“ Лъчезар Пенев получи директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Тодор Петров.

Благодарствено писмо от управителя на фирма „Саламандър“ Лъчезар Пенев получи директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Тодор Петров. В п...



Благодарствено писмо от управителя на фирма „Саламандър“ Лъчезар Пенев получи директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Тодор Петров. В писмото се казва: От името на ръководството на фирмата благодаря за засвидетелстваната чест и смелост, за съпричастността на Вашите служители към проблемите на сигурността в Кюстендил, за отговорното и доблестно изпълнение на служебния Ви дълг. Поводът за писмото е разкрито престъпление,  извършено на територията на подстанция в Кюстендил, откраднато е голямо количество  медни кабели.Успешните действия на криминалистите от ОДМВР и РУ Кюстендил са предотвратили и нанасянето на щета на значима стойност.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments