Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

33-годишен от Сапарева баня е задържан за предполагаемо участие в купуване на гласове за изборите

Вчера на територията на Кюстендилска област е проведена СПО за противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на граждани...Вчера на територията на Кюстендилска област е проведена СПО за противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите при подготовката и провеждането на изборите за НС. В условията на неотложност служителите са осъществени процесуални действия и от 33-годишен жител на Сапарева баня е иззет списък с имена, 33-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, по случая е образувано бързо полицейско производство, уведомена е прокуратурата, работата по случая продължава, задържаният е попадал в полезрението на полицията и с други противозаконни деяния.

До момента в ОДМВР – Кюстендил,  са образувани 2 досъдебни производства за престъпления, свързани с изборните права на гражданите, работата по тях продължава под надзора на прокуратурата.

Припомняме, че КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments