Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

След проведена акция на пътна полиция : 70 водачи са санкционирани затова, че не ползват предпазни колани

Резултати от СПО по линия на РОУДПОЛ Операцията се проведе от 6 до 12 март на територията на страната. На територията на Кюстендилска област...Резултати от СПО по линия на РОУДПОЛ Операцията се проведе от 6 до 12 март на територията на страната. На територията на Кюстендилска област пътните полицаи са проверили 1842 МПС, установените нарушения са 96. Санкционирани са 70 водачи за неползване на обезопасителни колани, 20 пътници на предни седалки и 6 – пътуващи на задни седалки.  Установени са и трима водачи, управлявали след употреба на алкохол, 1 – след употреба на наркотично вещество.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments