Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

8 произшествия са обслужили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта

8 произшествия са обслужили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта. 2 пожара са нанесли щети – изгорели са 8 кв. м дървено дю...8 произшествия са обслужили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта. 2 пожара са нанесли щети – изгорели са 8 кв. м дървено дюшеме на фургон в местността „Кандилото“ на Кюстендил, пожарът е причинен поради небрежност, няма пострадали хора, спасен е фургонът. Пожарът в овощна градина в местността „Модро поле“ край Кюстендил е причинен поради късо съединение от далекопровод/поради силния вятър/, унищожени са 4 дка овошки и система за капково напояване, спасени са 12 дка овощна градина.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments