Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията задържа 29-годишен кюстендилец, обявен за издирване

29-годишен кюстендилец е установен и задържан вчера от местни полицаи. Специализираните действия са проведени поради обявяването на лицето з...


29-годишен кюстендилец е установен и задържан вчера от местни полицаи. Специализираните действия са проведени поради обявяването на лицето за местно издирване, с влязла в сила  ефективна присъда е предаден е на звено Изтърпяване на наказанията.

Вчера кюстендилски полицаи са задържали36-годишен жител на с. Невестино, бил е обявен за общодържавно издирване с телеграма на ГДНП, предаден е на издирващата го структура.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments