Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2-ма опитаха да оберат учебно заведение в Кюстендил, полицията ги задържа

В края на миналата седмица са задържани с полицейска заповед  двама мъже за направен опит да извършат кражба от учебно заведение в Кюстендил...В края на миналата седмица са задържани с полицейска заповед  двама мъже за направен опит да извършат кражба от учебно заведение в Кюстендил. Сигналът за проникване в имота е подаден след като е реагирала охранителната система на сградата, предприети са незабавни действия от полицаите  и на място са установени приготвени за изнасяне акумулатор, токоизправител, големи лозарски ножици и двама  мъжа, напускащи училището бягайки.Задържаните са на 31 и на 34 г. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments