Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията спипа непълнолетно лице с 358 лева, откраднати от обект

В края на миналата седмица служители на РУ Бобов дол  при извършен личен обиск на непълнолетно момче са открили и иззели от него сумата от 3...В края на миналата седмица служители на РУ Бобов дол  при извършен личен обиск на непълнолетно момче са открили и иззели от него сумата от 358 лв., обект на кражба, и сгъвка марихуана. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. Непълнолетният е предаден на родителите от инспектор ДПС, работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments