Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

35-годишен мъж от с. Лозно е задържан с полицейска заповед в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и притежание на наркотик.

35-годишен мъж от с. Лозно е задържан с полицейска заповед в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на наркотично вещес...35-годишен мъж от с. Лозно е задържан с полицейска заповед в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и притежание на наркотик. Служители на РУ Кюстендил извършили проверката на л.а. „Сузуки“, управлявано от 35-годишния на ул. „Лозенски път“, при направения тест на водача е установено, че е употребил наркотично вещество, последвали са допълнителни процесуални действия и от водача е иззета опаковка амфетамин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments