Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха 400 лева от паркиран автомобил в Бобов дол

Вчера в РУ Бобов дол е постъпил сигнал за откраднати 400 лв. от паркиран в града л.а. „Фолксваген“. Служителите предприели незабавни действи...Вчера в РУ Бобов дол е постъпил сигнал за откраднати 400 лв. от паркиран в града л.а. „Фолксваген“. Служителите предприели незабавни действия и извършителите са установени – 3 момчета на възраст 16 и 17 години. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор. Вчера служители на РУ Рила са установили в гр. Кочериново 14-годишно момиче от Радомир, което е било обявено за издирване от близките й. Момичето е предадено на майката.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments