Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Засилено полицейско присъствие осигурява ОДМВР по пътищата на Кюстендилска област

Засилено полицейско присъствие осигурява ОДМВР по пътищата на Кюстендилска област, в населените места и в районите, където се очаква събиран...Засилено полицейско присъствие осигурява ОДМВР по пътищата на Кюстендилска област, в населените места и в районите, където се очаква събиране на повече хора за Великден. Призоваваме гражданите и гостите да спазват правилата за движение, да спазват указанията на пътните полицаи, да се убедят, че са заключили домовете си, преди да тръгнат на път. Ако все пак възникне инцидент,  да звънят на тел. 112. Светли Великденски празници!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments