Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

70 акта и 173 фиша съставиха полицаи при проверки в Кюстендилска област

При проведената специализирана операция за контрол на пътното движение за времето от 13 до 17 април по пътищата на Кюстендилска област са пр...При проведената специализирана операция за контрол на пътното движение за времето от 13 до 17 април по пътищата на Кюстендилска област са проверени 1951 МПС, 2024 лица. За установени нарушения са съставени 70 акта, 173 фиша. Направени са и 475 клипа в населени места и 963 – извън населени места. В рамките на операцията са установени 4 неправоспособни водачи.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments