Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Три пожара са гасили огнеборци в Кюстендил през почивните дни

3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица, щети не са допуснати – пожарът в с. Ресилово е причинен поради неправилно пол...3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица, щети не са допуснати – пожарът в с. Ресилово е причинен поради неправилно ползване на ел. скара, противопожарният екип е спасил от огъня лек автомобил и гараж; пожарът в къща в с. Жабокрът е причинен поради самозапалване в комин, пожарът в с. Каменичка Скакавица е причинен поради небрежност, горели са сухи треви и храсти.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments