Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица в Кюстендилска област

3 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица в Кюстендилска област: В Бобов дол 58-годишен пешеходец е бил блъснат от л.а. ...3 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица в Кюстендилска област: В Бобов дол 58-годишен пешеходец е бил блъснат от л.а. БМВ на ул. „Д. Благоев“ , водачът на лекия автомобил е напуснал местопроизшествието, на пострадалия е оказана медицинска помощ, със счупен крак е. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор; Произшествието, възникнало вчера на пътя Кюстендил – Дупница, е между л.а. „Пежо“ и л.а. „Форд“, пострадали са двамата водачи, които са 20 и на 34 години,  настанени са в дупнишка болница за лечение. Единият е с фрактура на бедрена кост, а другият – с фрактура на коляното. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор; Пътният инцидент, възникнал на кръстовището на ул.“София“ и ул.“Ропотамо“ в Кюстендил, е от 8 април, 21-годишен водач на л.а. „Ауди“ е нарушил правилата за движение и е нанесъл значими материални щети – съборил е стълб за осветление.  По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments