Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж отправи закана за убийство и бе задържан в Дупница

59-годишен мъж е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница за отправена закана за убийство към негов съсед, нанесъл му е и удар с...59-годишен мъж е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница за отправена закана за убийство към негов съсед, нанесъл му е и удар с метален предмет. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

В РУ Рила  са заявени 2 кражби на инвентар от къща и от бунгало в с. Цървище. По данни на заявителите кражбите са извършени за времето от 4 до 15 април. По случаите са образувани досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments