Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

19-годишен шофьор на БМВ се натресе в стълб в Дупница

„Снощи в Дупница е възникнало ПТП на кръстовището, образувано от улиците „П. Евтимий“ и „Ц.Церовски“.19-годишен водач на л.а. БМВ е загубил ...„Снощи в Дупница е възникнало ПТП на кръстовището, образувано от улиците „П. Евтимий“ и „Ц.Церовски“.19-годишен водач на л.а. БМВ е загубил контрол над автомобила и се е ударил в стълб на електропреносната мрежа. При инцидента са нанесени материални щети, водачът и спътникът му са прегледани в дупнишка болница и са освободени. Тестът на водача за употреба на алкохол е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments