Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

33-годишна жена е задържана вчера от кюстендилски полицаи за управление на МПС след употреба на наркотично вещество

33-годишна жена е задържана вчера от кюстендилски полицаи за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. Проверката е извършена ...33-годишна жена е задържана вчера от кюстендилски полицаи за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. Проверката е извършена от служители на реда на ул. „Цар Освободител“ в града. Тестът на водачката е направен с техническо средство. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments