Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Дядо-шофьор блъсна 21-годишна пешеходка в Дупница

82-годишен водач на л.а. „Форд“  е причинил ПТП в Дупница в края на миналата седмица – блъснал е на пешеходна пътека на ул. „Цар Освободител...82-годишен водач на л.а. „Форд“  е причинил ПТП в Дупница в края на миналата седмица – блъснал е на пешеходна пътека на ул. „Цар Освободител“ 21-годишна пешеходка, тя е настанена в дупнишка болница с комоцио. Тестът на водача за употреба на алкохол е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments