Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Къща горя в село Катрище, пострадала е 36-годишна жена

В края на миналата седмица екипи на РСПБЛЗН са гасили 2 пожара в областта – късо съединение в къща в с. Катрище е причинило запалването, пос...В края на миналата седмица екипи на РСПБЛЗН са гасили 2 пожара в областта – късо съединение в къща в с. Катрище е причинило запалването, пострадала е 36-годишната собственичка, с изгаряния по стъпалата и дланите е настанена в кюстендилската болница. Унинщожени са 24 кв. м покривна конструкция, спасена е сградата. Пожарът е потушен от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments